KOMMENDE KURS I BERGEN VINTEREN 2021/2022:

Datoer kommer...

AUDITIONKURS FOR VOKSNE

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan gjøre en best mulig innsats på prøvefilming/casting og hvordan bli tryggere foran kamera? 

Kurset er rettet mot amatørskuespillere eller skuespillere som ønsker å bli tryggere foran kamera og få mer erfaring med en audition-setting. 

 

Kurset er for de over 20 år 

TID: (TBA)

Lørdag  kl. 10:00-17:00

og søndag kl. 10:00-17:00

STED:

TBA

 

KURSAVGIFT:

3.500,-

inkluderer: enkelt portrettbilde og en casting-guide. 

OM KURSHOLDERNE:

Camilla Glaister (Camilla Casting) og Nina Knag (Nina Knag Casting) driver hvert sitt castingselskap men samarbeider stadig om jobber. 

 

Nina har lang erfaring fra filmbransjen som filmregissør, manusforfatter og castingansvarlig. Hun har laget flere prisvinnende kortfilmer, vært episoderegissør på en webserie, og jobber nå med to dramaserier for NRK og en spillefilm i utvikling. Ved siden av regikarrieren driver hun castingbyrået Nina Knag Casting, hvor hun caster til reklamefilm, TV-serier og filmer. I den senere tid har Nina gått i lære hos den berømte skuespiller-coachen Ivana Chubbuck i Los Angeles, og har lang erfaring med undervisning i skuespill og film. 

 

Camilla Glaister er utdannet innen kultur og ledelse på BI, samt spesialisering i prosjektledelse. Hun har i over 11 år drevet sitt eget castingselskap. Hun jobber også med å tilgjengeliggjøre norsk musikk på norsk tegnspråk. I den forbindelse castet hun Norges første tegnspråkelige musikkvideo for Ravi. 

Ellers caster hun reklamefilmer, TV-serier og spillefilmer. 

I disse dager er det premiere på bla Nordsjøen som hun har castet sammen med en annen caster. Ellers har hun det siste året castet flere netflixfilmer samt andre spillefilmer og serier.

OM KURSET:

På dette helgekurset vil du gjennom praktiske øvelser få en introduksjon i hvordan det er å være filmskuespiller. Vi skal jobbe med å analysere filmscener og filmkarakterer, og du vil også få utdelt en scene som passer deg og din erfaring. Vi skal øve på prøvefilming, du vil lære hvordan du kan lage self-tape, hvordan du henvender deg til ulike castingbyråer, hva en casting-regissør ser etter, og hvordan du kan gjøre en best mulig innsats på prøvefilming. 

 

Det er maks 16 deltakere per kurs og alle vil få personlig veiledning og oppfølging. 

 

PÅMELDING (Frist TBA):

Send mail til kurs@ninaknagcasting.no med følgende info:

 

-Navn

-Alder

-Kort om erfaring

-Mail og telefonnummer

-Fakturaadresse

 

NB! Begrenset antall plasser så ”førstemann til mølla”.

Kurset holdes med forbehold om nok påmeldte deltakere.