top of page

KOMMENDE KURS I OSLO VÅR 2020:

4 - 5 JULI I OSLO  

NB! KORONATILTAK:

Pga det pågående Korona-viruset tar vi spesielle forhåndsregler: 

Kurset blir holdt i et stort lokale hvor det i utgangspunktet er plass til 80-100 gjester så vi skal holde minst 1 meters avstand til hverandre. Her er link til lokalet:

https://www.sentralen.no/leie-saler-rom/saler-og-produksjonsrom/produksjonsrom-1

 

Det er svært viktig at ingen som er syke deltar.

 

Vi har antibac tilgjengelig og holder god hygiene under hele kurset.

 

Når det gjelder matservering har vi vanligvis dette i kafeen på Sentralen, men dette må vi se an utifra hvordan situasjonen utvikler seg. 

NB! Pga korona og fellesferie holdes kurset med forbehold om nok påmeldte. 

AUDITIONKURS FOR AMATØRSKUESPILLERE

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan gjøre en best mulig innsats på prøvefilming/casting og hvordan bli tryggere foran kamera? 

Da er dette morsomme og praktisk rettede helgekurset noe for deg!

 

Kurset er for de over 18 år 

 

Lørdag 04. juli kl. 10:00-17:00

og søndag 05. juli kl. 10:00-17:00

STED:

SENTRALEN

Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

 

KURSAVGIFT:

3.350,- (Original pris: 3500) 

inkluderer:  enkelt portrettbilde og en casting-guide. Rabattert pris fordi vi ikke serverer lunsj på dette kurse pga Korona.

OM KURSHOLDERNE:

Camilla Glaister (Camilla Casting) og Nina Knag (Nina Knag Casting) driver hvert sitt castingselskap men samarbeider stadig om jobber. 

 

Nina har lang erfaring fra filmbransjen som filmregissør, manusforfatter og castingansvarlig. Hun har laget flere prisvinnende kortfilmer, og jobber nå med to dramaserier og en spillefil i utvikling. Ved siden av regikarrieren driver hun castingbyrået Nina Knag Casting, hvor hun caster til reklamefilm, TV-serier og filmer. I den senere tid har Nina gått i lære hos den berømte skuespiller-coachen Ivana Chubbuck i Los Angeles. 

 

Camilla er utdannet innen kultur og ledelse på BI, samt spesialisering i prosjektledelse. Hun har i snart 10 år drevet sitt eget castingselskap. Hun jobber også med å tilgjengeliggjøre norsk musikk på norsk tegnspråk. I den forbindelse castet hun Norges første tegnspråkelige musikkvideo for Ravi. Ellers caster hun reklamefilmer, TV-serier og spillefilmer. I disse dager kan du se Wisting som hun har castet og snart kan du se en ungdomsserie og en ungdomsfilm med flerkulturell cast som hun har hatt ansvaret for. 

OM KURSET:

På dette helgekurset vil du gjennom praktiske øvelser få en introduksjon i hvordan det er å være filmskuespiller. Vi skal jobbe med å analysere filmscener og filmkarakterer, og du vil også få utdelt en scene som passer deg og din erfaring. Vi skal øve på prøvefilming, du vil lære hvordan du kan lage self-tape, hvordan du henvender deg til ulike castingbyråer, hva en casting-regissør ser etter, og hvordan du kan gjøre en best mulig innsats på prøvefilming. 

 

Det er maks 16 deltakere per kurs og alle vil få personlig veiledning og oppfølging. 

 

PÅMELDING TIL MARS-KURSET (Frist 10. juni):

Send mail til kurs@camillacastingogninaknagcasting.no 

med følgende info:

 

-Navn

-Alder

-Kort om erfaring

-Mail og telefonnummer

-Fakturaadresse

 

NB! Begrenset antall plasser så ”førstemann til mølla”.. 

Påmelding er bindende. 

bottom of page