KOMMENDE KURS I BERGEN HØSTEN 2021:

KURS I AUDITION- OG SKUESPILLTEKNIKK FOR UNGDOM 13-19 ÅR

Etter flere vellykkede kurs i Oslo og Bergen kommer vi til å arrangere nye kurs i Bergen i løpet av vinteren 2021/2022, datoer kommer... Ta kontakt ved interesse. 

Drømmer du om å bli skuespiller, og vil lære mer om filmskuespill og audition? 

Da er dette morsomme og praktisk rettede helgekurset noe for deg!

TID:

TBA

STED:

TBA

 

KURSAVGIFT:

2900; inkludert lunsj 

OM KURSHOLDERNE:

Kursholder Nina Knag har lang erfaring fra filmbransjen som filmregissør, manusforfatter og castingansvarlig. Hun har laget flere prisvinnende kortfilmer med barn og ungdom i hovedrollene, og jobber nå med to spillefilmprosjekter i utvikling. Ved siden av regikarrieren driver hun castingbyrået Nina Knag Casting, hvor hun caster til reklamefilm, TV-serier og filmer. I den senere tid har Nina gått i lære hos den berømte skuespiller-coachen Ivana Chubbuck i Los Angeles. 

Les mer om Nina og hennes filmer på www.ninaknag.com

Camilla Glaister er utdannet innen kultur og ledelse på BI, samt spesialisering i prosjektledelse. Hun har i over 11 år drevet sitt eget castingselskap. Hun jobber også med å tilgjengeliggjøre norsk musikk på norsk tegnspråk. I den forbindelse castet hun Norges første tegnspråkelige musikkvideo for Ravi. 

Ellers caster hun reklamefilmer, TV-serier og spillefilmer. 

I disse dager er det premiere på bla Nordsjøen som hun har castet sammen med en annen caster. Ellers har hun det siste året castet flere netflixfilmer samt andre spillefilmer og serier.

 

OM KURSET:

På dette helgekurset vil du gjennom praktiske øvelser få en introduksjon i hvordan det er å være filmskuespiller. Vi skal jobbe med å analysere filmscener og filmkarakterer og lære å bruke oss selv og våre egne følelser i arbeidet som skuespiller.  

Du vil få utdelt en filmscene som passer til din alder og erfaring. Det spiller derfor ingen rolle om du har mye, lite eller ingen skuespillererfaring fra før av. Det er ikke fokus på at du skal kunne replikker utenat, vi kommer til å improvisere fritt rundt scenene. 

Vi skal også øve på prøvefilming, og du vil få en grundig innføring i hvordan en audition foregår, hvordan du kan lage self-tape, hvordan du henvender deg til ulike castingbyråer, hva en casting-regissør ser etter, og hvordan du kan gjøre en best mulig innsats på prøvefilming. Nina vet både hvordan castere og regissører tenker, og deler gjerne sin kunnskap med dere.    

Det er maks 12 deltakere per kurs og alle vil få personlig veiledning og oppfølging. 

 

PÅMELDING (TB):

Send mail til kurs@ninaknagcasting.no med følgende info:

-Navn

-Alder

-Kort om erfaring

-Mail og telefonnummer til deltaker

-Navn på foresatt (hvis under 18 år)

-Mail og telefonnummer til foresatt (hvis under 18 år)

-Fakturaadresse 

NB! Begrenset antall plasser så ”førstemann til mølla”.

Kurset holdes med forbehold om nok påmeldte 

 

VIKTIG! Hvis du er under 18 år må foresatt melde deg på.

Anmeldelse fra tidligere elev:

På castingkurset med Nina følte jeg meg trygg! Det var rom for å prøve seg fram, både med improvisasjon og manus. Jeg lærte hvordan å visualisere et landskap i forbindelse med improvisasjon, og hvordan å lese et manus med fokus på karakteren jeg skulle spille. Kurset resulterte i at jeg ble tryggere på auditions, og satte færre begrensinger for meg selv i eget skuespill. Etter kurset satt jeg igjen med kun positive følelser, hvorav den sterkeste nok var følelsen av mestring. Det var også mye formaliteter i forbindelse med casting jeg ikke var gjort oppmerksom på tidligere, men som Nina gjennomgikk på detaljert vis på kurset. Oppsummert vil jeg si at dette er nyttig, og noe du ikke vil gå glipp av som ung håpefull skuespiller! Nina syns det er kult å drømme stort, det er både inspirerende og motiverende!

Amalie, 18 år

 

Se Ninas regishowreel her: